gekkoconsulting.hu

Szolgáltatásaink

Pályázatfigyelés

Társaságunk igény esetén vállalja meghatározott témára, pályázóra és régióra vonatkozóan pályázatok figyelését, tájékoztatók és összefoglalók készítését, küldését elektronikus levélben.

Pályázati projektek tervezése

Ügyfeleink fejlesztésre vonatkozó ötleteit, elképzeléseit összevetjük a pályázati lehetőségekkel, szükség esetén javaslatokat teszünk átalakításokra, új megoldásokra. Az ügyfél által átadott szakértői, műszaki anyagokat értékeljük és segítjük a projekt pályázati dokumentációnak megfelelő kialakítását.

Tanulmányok készítése

A pályázati projektek megalapozottsága érdekében a pályázati dokumentációk előírhatják az adott pályázathoz tanulmány/ok/ készítését, melyhez esetenként sablonokat is rendelkezésre bocsátanak. Társaságunk tapasztalt szakértőkkel vállalja az alábbi tanulmányok készítését:

  • Előzetes/Részletes Megvalósíthatósági Tanulmányok készítése KEHOP (KEOP) és TOP (ROP) típusú pályázatokhoz az adott pályázat előírásai szerint
  • Költség-Haszon Elemzések (CBA) készítése KEHOP (KEOP) és TOP (ROP) típusú pályázatokhoz az adott pályázat előírásai szerint
  • Energetikai Tanulmányok, Energetikai Auditok, Veszteségfeltáró Vizsgálatok és Energetikai Tanúsítások készítése energetikai fejlesztésekhez és pályázatokhoz

Pályázatírás

A pályázatírási tevékenység keretében Társaságunk a pályázati kiírásban előírt tartalmi és formai követelmények szerint elkészíti a pályázati dokumentációt.

A pályázóval és az általa igénybe vett külső szakértőkkel egyeztetve elkészíti a pályázat szakmai tartalmának bemutatását, kitölti a pályázati adatlapot az előírt módon és formában, bekéri a pályázati kiírásban előírt csatolandó dokumentációt és mellékleteket.

A tartalmi és formai ellenőrzést követően, a határidőre történő beadáshoz összeállítjuk és beadjuk a pályázati dokumentációt.

Pályázat előkészítési projektmenedzsment

Ez a szolgáltatás magába foglalja a projekt előkészítés valamennyi tevékenységét. Komplex szolgáltatást nyújt a fejlesztéseikhez pályázati forrást bevonni szándékozó Ügyfeleink számára és egyúttal rugalmasan alakítható a szolgáltatás tartalma az Ügyfél adottságaihoz és igényeihez.

A szolgáltatás keretében a projekttervezés, tanulmánykészítés és pályázatírási tevékenységek szervezése, a munkában közreműködő szakértők (közbeszerzők, tervezők, egyéb szakértők) kiválasztása, koordinálása Társaságunk feladata. Az Ügyfél igénye esetén általa elkészíttetett anyagok vagy preferált szakértők, közreműködők is kezelhetők ebben a konstrukcióban.

Az előkészítés során az Ügyfelet folyamatosan tájékoztatjuk és igény esetén egyeztetést kezdeményezünk.

Kapcsolat

GEKKO Consulting Kft.
1125 Budapest
Istenhegyi út 59-61.

Fehér Zsolt
ügyvezető
telefon: +36 (1) 225-7930
e-mail: info@gekkoconsulting.hu
Web: www.gekkoconsulting.hu

Minősítés
Töltés...